Loading...

Portfolio


Alle magazijnen van Juri worden gerelight. Ecologisch en economisch een win situatie.

  • Alle magazijnen van Juri worden gerelight. Ecologisch en economisch een win situatie. - ©Voltron®
  • Alle magazijnen van Juri worden gerelight. Ecologisch en economisch een win situatie. - ©Voltron®
De magazijnen van Juri in een nieuw ecologisch en economisch verlichtingsjasje.

De verlichting van veel magazijnen is verouderd, en niet meer up-to-date met de normen en veiligheidsvoorschriften van vandaag. Ook op veiligheid en het werkcomfort van magazijniers scoren deze gebouwen ondermaats.

Juri heeft aan Voltron de opdracht gegeven een verlichtingsinstallatie uit te werken en te implementeren waarbij de luxwaarde van 75 lux op 200 lux diende te worden gebracht.
Zowel de technische dienst van Juri als hun elektrische installateur werden betrokken in het project om de implementatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zonder noemenswaardige hinder voor de operationele werking van het bedrijf.

In een eerste fase heeft Voltron® een gedetailleerde lichtstudie uitgewerkt rekening houdend met de indeling van het gebouw en de verschillende functionaliteiten die er plaatsvinden. Uit deze studie bleek dat The Parker, TP-81-DW-OP-1050 met geïntegreerde lenstechnologie het best aan de voorwaarden voldoet.

In de analyse is rekening gehouden met de bezettingsgraad van de werkoppervlakte, waaruit blijkt dat gedurende de werkdag (13uur) een groot aantal zijgangen slechts sporadisch worden gebruikt.

Voor deze ruimtes is besloten de zijgangen te voorzien van het Voltron® detectiesysteem “Big Daddy” , een relatief kleine bijkomende investering die zich binnen het jaar heeft terugverdiend.

De led-armaturen werden gemonteerd op 5 meter hoogte, telkens tussen de betonnen liggers. Uit de opvolging van het gebruik heeft Juri vastgesteld dat met deze installatie een directe besparing van 51% wordt gecreëerd, en daarenboven 125lux meer aan licht wordt geoogst.

Na uitvoering en instelling van de gewenste luxwaarden en detectieschema’s wordt het magazijn door iedereen als helder, aangenaam en vooral als veiliger bestempeld.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Enkele tevreden eindklanten

Onze service

Ideeën en concepten

Wij investeren veel tijd en onderzoek in nieuwe concepten, producten, technologieën. Zo kunnen wij onze klanten altijd up-to-date high end producten leveren.

Laatste nieuwe technologieën

Een geoptimaliseerde productie en flexibele R&D ontwikkelaars resulteren in de laatste nieuwe up-to-date technologieën.

Ontwerp & OEM

Wij produceren OEM producten en zijn gespecialiseerd in maatwerk ontwikkelingen.

Circulaire LED

Onze producten zijn zo geproduceerd dat alle kritische onderdelen vervangbaar zijn, klaar voor een tweede, derde, vierde,... levenscyclus. Dit is een heuse win-situatie in uw investering op middenlange en lange termijn.

 

Voltron Lighting Group hoofdkantoor Europa

Adres :
Essenestraat 16
Industriezone 2
B-1740 Ternat
België

Email us

Voltron Lighting Group
headquarters Asia

Address :
6 Tung Tau Tsuen, Ping Ha Road
Yuen Long
NT
Hong Kong

Email us

Voltron Lighting Group Shenzhen

Address :
Qiaotou,
Bao`an, Shenzhen
Guangdong Province
China