klik hier We zien u alvast op de beurs !" /> Nieuwsdetail : Bezoek ons op UTILITY2 BUILD in XPO Kortrijk Voltron Lighting Group
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

Bezoek ons op UTILITY2 BUILD in XPO Kortrijk

UTILITY2BUILD is een totaalevent voor bouwheren binnen de utiliteits- en projectbouw, en biedt een antwoord op de vraag van de markt naar een professioneel contactplatform met enerzijds exclusieve focus op materialen & technieken voor de utiliteits- en projectbouw en anderzijds ruime mogelijkheden tot netwerking en kennisoverdracht.

Bezoek VOLTRON® op stand 3. Als extra verrassing hebben wij een uniek demo-opstelling met een demonstratie van alle mogelijkheden van "The Parker", de referentie in utiliteitsverlichting.
In de demo-opstelling die in een aparte hal opgesteld zal zijn, tonen we het verschil tussen The Parker 9090 en 3090 en tonen we een opstelling met The Parker in 58W opaal.
Op deze manier kunt u aan de levende lijve ondervinden waarom de The Parker een gevestigde waarde is binnen de industriële installaties van magazijnen, productiehallen, ondergrondse parkings, sportcomplexen, kantoren,…

Vraag nu uw gratis toegangskaarten aan : klik hier

We zien u alvast op de beurs !

Bezoek ons op UTILITY2 BUILD in XPO Kortrijk - ©Voltron®