Loading...

De Voltron Lighting Group


Over ons

The Voltron® Lighting Group werd opgericht in 2009 en heeft tal van afdelingen verspreid over Europa en Azië. De groep stelt meer dan 235 mensen te werk, verdeeld over meer dan 8000m² productieruimtes en opslagruimtes. De R&D afdeling is voornamelijk gesitueerd in België voor specifieke maatwerk - , of OEM aanvragen.

Met sterke partnerships als Lumiled, Epistar, Bridgelux, MeanWell, enz. heeft ons merk Voltron® het voordeel hoge kwalitatieve LED oplossing te kunnen aanbieden binnen ons eigen gamma en ontwikkelingen. Voltron® is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor wereldspelers in bepaalde nichemarkten. Dit verspreidt zich over industriële machinebouwers, automobiel industrie, industriële technische installaties. Voltron® Lighting Group is doorheen de jaren enorm gegroeid door de bevragingen uit de markt zelf, naar oplossingen voor gekende problemen, vernieuwde technologieën en producten die niet op de markt te verkrijgen zijn. Zo beschikt Voltron® Lighting Group over een gepatenteerd design voor IP54/IP68 LED strips waar geen visueel kleurverschil meer zichtbaar is tussen IP20 en IP54/65.

Heeft u specifiek vragen of vereisten aan LED verlichting? Heeft u nood aan maatwerk of OEM, contacteer onze sales afdeling en wij helpen u graag verder.

Distributie

Projecten

Maatwerk

OEM


Productie van eigen modellen

VOLTRON® kiest bewust voor het aanbieden van topkwaliteit. Met reeds 10 jaar ervaring is VOLTRON® uitgegroeid tot dé speler die door gerenommeerde architectenbureaus, bouwheren, interieur architecten, studiebureaus,… als partner wordt gekozen bij het uitvoeren van projecten.

Al onze LED-verlichting wordt door VOLTRON® zelf produceerd. Het volledige productieproces is in eigen beheer. Aan de bron staan we in voor de aankoop van de LED 'dies' , het hart van de technologie. Vervolgens ondergaan deze ‘dies’ het encapsulatie proces, om dan te worden verwerkt in de productie van LED strips, in het COB (Chips On Board) proces of als unieke component (bvb. in verstralers).

Elke geproduceerde eenheid ondergaat een spectrofotokleurtest die zorgt voor een optimale kwaliteitsborging. Van elke type verlichting zijn .IES files beschikbaar zodat de technische eigenschappen op een eenvoudige manier in gespecialiseerde software (DIALux of gelijkwaardig) kunnen worden gebruikt voor het uitvoeren van simulaties en lichtstudies.


Kwaliteit garandeert levensduur en dus lage Total Cost of Ownership

Wat is nu exact kwalitatief hoogstaande LED-verlichting ?

De kwaliteit wordt beïnvloed door zowel hoog-technologische factoren (het type LED die, de uitvoering van het fosforing en encapsulatie proces, de kwaliteit van de voeding) evenals een aantal factoren verbonden aan de opbouw van het toestel en de materiaalkeuzes. Vooral deze laatste zijn belangrijk voor een optimale warmteafvoer (de dikte van het koper PCB, het type aluminium,…).

Wij vertellen u er graag meer over in onze showroom, in onze kantoren of bij u ter plaatse.

Kwalitatieve LED verlichting geïnstalleerd op een professionele en deskundige wijze staat garant voor de laagste totale kost.

Eens de verlichting geplaatst, dan daalt het energieverbruik tot een fractie in vergelijking met andere types van verlichting. Daarenboven zorgt de hoge kwaliteit dat gedurende de levensduur (tot 50.000 branduren) slechts het absoluut minimum aan technische interventies voor herstelling en vervanging van componenten dient plaats te vinden.


Onze uitdaging

Wij blijven streven naar kwalitatieve verbetering van onze LED-producten en denken altijd mee met onze klanten. Wij bestuderen de markt en zoeken een perfect product die aan deze vraag kan voldoen.

Onze producten, klanten en projecten zijn onze topprioriteit. Door het voortdurend opvolgen, begeleiden en voorzien van de nodige opleidingen kunnen we er voor zorgen dat u als klant met een gerust gemoed ieder project samen met ons aangaat.


Hoe we u als klant dienen

Veel klanten hebben geen tijd om stil te staan bij bepaalde complexe parameters van hun projecten. Daarvoor willen ze een beroep doen op onze specialisten die u graag bijstaan in het project :

  • Voorstudie van het project
  • Begeleiding in de communicatie en het overleg met de opdrachtgever
  • Lichtstudie
  • Subsidies voor grotere projecten
  • Financiële berekeningen
  • Eventuele uitvoering via partners, klanten

Wij hanteren een precieze strategische werkwijze om uw visie in uw concept toe te passen en om zo uw project samen tot een goed einde te brengen. Centraal daarin staan het bereiken van vooropgestelde targets en meetbare resultaten voor onze klanten. Door innovatie, kwaliteit en meedenken met onze klanten bereiken we dat eindpunt dat u als klant voor ogen hebt !

Enkele tevreden eindklanten

Onze service

Ideeën en concepten

Wij investeren veel tijd en onderzoek in nieuwe concepten, producten, technologieën. Zo kunnen wij onze klanten altijd up-to-date high end producten leveren.

Laatste nieuwe technologieën

Een geoptimaliseerde productie en flexibele R&D ontwikkelaars resulteren in de laatste nieuwe up-to-date technologieën.

Ontwerp & OEM

Wij produceren OEM producten en zijn gespecialiseerd in maatwerk ontwikkelingen.

Circulaire LED

Onze producten zijn zo geproduceerd dat alle kritische onderdelen vervangbaar zijn, klaar voor een tweede, derde, vierde,... levenscyclus. Dit is een heuse win-situatie in uw investering op middenlange en lange termijn.

 

Voltron Lighting Group hoofdkantoor Europa

Adres :
Essenestraat 16
Industriezone 2
B-1740 Ternat
België

Email: sales@voltron.be

Voltron Lighting Group
headquarters Asia

Address :
6 Tung Tau Tsuen, Ping Ha Road
Yuen Long
NT
Hong Kong

Email: sales@voltron-lighting.com

Voltron Lighting Group Shenzhen

Address :
Qiaotou,
Bao`an, Shenzhen
Guangdong Province
China