• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

Nieuwe gepatenteerde siliconetechniek voor LED-strip

Doorbraak in de produktie van LED-strips.
De gepatenteerde siliconetechniek die Voltron® gebruikt doet een tot nog toe ongeziene upgrade van hun LED-strips met hun Premium version.

Waarover gaat het ?
Geen kleurverschil meer tussen de IP20 LED-strip en de IP54-68 LED-strip. Dit betekent dat bijvoorbeeld een LED-strip (IP20) onderaan een kast geplaatst geen zichtbaar kleurverschil in Kelvin graden vertoont in vergelijking met een LED-strip (IP54-68) dicht bij de kookplaat geplaatst. Dit is uniek in de LED-strip wereld.

Alsook zien we meer en meer dat de MacAdam factor van LED-chips die gebruikt worden op LED-strips vaak veel te hoog zijn, tot een MacAdam van 7 stappen (7 step MacAdam).
MacAdam steps bepalen hoeveel kleurverschil er onderling op de chips zit. Hoe hoger het getal hoe slechter, hoe kleiner het getal hoe beter.
SDCM is een acroniem die staat voor standaard afwijkende kleur matching. SDCM heeft dezelfde betekenis als een "MacAdam ellips".
Een 1-stappen MacAdam ellips definieert een zone in de CIE 1931 2e (xy) kleurruimte, waarin het menselijk oog geen kleurverschil kan onderscheiden.
De meeste LED's zijn binnen op het 4-7 stap niveau, met andere woorden, je kan zeker kleurverschillen zien in LED's die blijkbaar dezelfde kleur hebben.
MacAdam 1step = +- 30K verschil, 2 step=+-60K verschil, 3 step=+-75K verschil, 4 step =+-100K verschil, 7 step=+-175K verschil.
Standaard worden LED-producten van heel hoge kwaliteit uitgerust met LED-chips die een MacAdam hebben van onder de 5.
Als u dan weet dat onze LED-strips 3 MacAdam zijn, dan weet u dat u een top LED-strip krijgt.

Bovendien kreeg de Premium version een herwerkt revolutionair produktiesysteem voor een nog betere geleidbaarheid (3 ounce pcb) en extra koeling garandeert.
Kortom een topprodukt met een hogere kwaliteit dat aan de strengste normen voldoet die de concurrentie in de schaduw plaatst en last but not least voor dezelfde prijs.

Wenst u meer info over onze Premium version, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Nieuwe gepatenteerde siliconetechniek voor LED-strip - ©Voltron®