• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

Bakkerij

Project informatie

Veel kleine zelfstandigen denken dat een relighting of een gedeeltelijke verandering van hun traditionele verlichting een verloren investering of verloren geld is.
Bij deze kunnen wij u een bakkerij voorstellen die 4 jaar geleden de overstap al maakte naar kwalitatieve LED verlichting van LedHandel en waar kwaliteit aantoont dat goede LED verlichting wel lang meegaat.

Deze bakkerij is 6 dagen op 7 open.
Van 6 uur in de morgen tot 19uur in de avond. En 2 uur voor opening branden de lichten al om alle rekken te vullen met brood en ander gebak.
Het totaal aantal branduren per dag komt dus op een gemiddelde van 15 uur per dag uit.
Meegerekend dat voor de voedselinspectie alles moet gekoeld worden volgens de norm, speelt LED verlichting hier een grote rol in.
Er komt nauwelijks warmte uit de verlichting , dit tegen over traditionele verlichting en dit betekent ook een kostenbesparing op de koeling van de ruimtes.

De klant had een eis dat de volledige winkel zeer goed verlicht werd, zodat ook in de donkere winterdagen de klanten het gevoel hadden van een mooi dag.
Er werd niet gekozen voor het gele licht (2700K) en daarom werd alles in daglicht (4000K) uitgewerkt.
Dit resulteert ook dat de producten die aangeboden worden hun prachtige natuurlijke kleuren terug geven.
Deze bakkerij heeft maar liefst 78.8% winst op het energieverbruik wat reeds na 4 jaar al een pure win-win situatie is voor de eigenaars.
Er werd gebruik gemaakt van : The Flat Round 33cm, Led spots 20W, led strips en een RGB strip onder de toog om het in de wintermaanden en voorjaarsdagen gezellig te maken.