• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

Over ons

Groothandel

VOLTRON® levert enkel uit naar groothandels binnen de branche. Particuliere verkoop doen wij niet.
Wij zijn gevestigd in de industrie zone van Ternat.
Onze magazijnen van 2500m² zorgen voor een continuïteit in leveringen.
Wekelijks wordt 2X uitgeleverd voor grote bestellingen. Afhalingen tijdens de kantoor uren of afhalingen op een afhaalpunt in West-Vlaanderen is ook mogelijk.
Grote producties voor specifieke projecten kunnen door ons ook bijgehouden worden tot afroep indien gewenst na wederzijds overleg.
Wij breiden steeds onze diensten uit en werken ook met buitenlandse partners voor de verdeling van onze goederen. Indien u als partner/verdeler van onze producten wenst op te treden, dan kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie.

Subsidies

Ondernemingen met vestiging in het Vlaams Gewest kunnen in aanmerking komen voor het toekennen van subsidies voor relighting.
Vooreerst kan een ecologiepremie worden aangevraagd indien een geïntegreerd lichtregelsysteem met adresseerbare armaturen wordt geplaatst (bij installaties die volgens de EPB regelgeving geen E-peil krijgen opgelegd).
Belangrijk is de aanvraag ecologiepremie in studiefase op te starten, alvorens enige investering wordt uitgevoerd.
Verder kan een REG-premie bij de netwerkbeheerder worden aangevraagd die tot 20.000 EUR kan bedragen. Deze premie is van toepassing voor bestaande gebouwen aangesloten op het distributienet van Eandis voor 1 januari 2006.
De premie-aanvraag dient onder meer een lichtberekening (de zgn. lichtstudie) te bevatten.

Vraag vrijblijvend informatie bij LedHandel voor de uitvoering van uw lichtstudie.
Tenslotte komen tal van energiebesparende maatregelen in aanmerking voor een verhoogde investeringsaftrek ten bedrage van 13,5% van de investering.
Ook voor de opvolging en documentatie van uw dossier verhoogde investeringsaftrek kunt u bij ons terecht.Lichtstudie

VOLTRON® levert meer dan enkel maar producten. Al onze verlichting werd professioneel verwerkt en gemeten zodat wij van iedere verlichting uit ons gamma u een .IES file kunnen aanbieden. Een .IES file is van belang bij het uitwerken van lichtstudies in programma's als DIALux. Ieder verlichting komt ook met een eigen "Luminaire photometric test report".
Dit rapport verzekerd de klant ervan dat de verlichting die aangeboden is effectief geeft wat er werd beloofd inzake lux output en veel andere factoren.
Wanneer u als klant professioneel bezig bent met verlichting, zijnde installatie, projectontwikkelaar, architect, studie bureau,… u moet kunnen rekenen op een garantie van kwaliteit en continuïteit.
Daar staan wij garant voor.

U hebt een groot project, maar niet de middelen om alles zelf uit te voeren?
VOLTRON® helpt u waar nodig. Wij kunnen perfect uw lichtstudie uitvoeren zodat u met een gerust hart naar uw klant de nodige know-how kan gebruiken om uw project tot een perfect einde te brengen.
Kort en bondig kunnen wij zeggen : VOLTRON® helpt u vooruit waar nodig voor al uw licht projecten, gaande van nieuwe installatie tot relighting. Contacteer ons voor meer info of een afspraak.Onze skills

Wij zijn niet zomaar fabrikant en groothandel,
wij bieden u als klant een keuze uit een brede waaier van diensten.

Product design & innovatie 95%

Lichtstudie's en project begeleiding 70%

Dienst na verkoop 100%

Groothandel 100%

Opleiding 90%

Tevreden houden van onze klanten 100%