• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

Loewe center Oostende

Project informatie

Op vraag van de eigenaar om meer licht te creëren in de showroom maar met een aanzienlijke vermindering van het totale stroomverbruik, werd LedHandel gevraagd hiervoor een passend product voor te stellen.
Door de reeds bestaande gaten in het plafond kwam The Flat Square hiervoor in aanmerking.
Alle bestaande lichtpunten werden vervangen door The Flat Square, alle TL indirecte verlichting in de standen werd vervangen door onze top kwaliteit LED strips.
De 200W spots in de etalage werden vervangen door The Orb.
Het resultaat mag op zijn minst gezegd, meer dan geslaagd genoemd worden.
Na een aantal maanden werd de controle op stroomverbruik gedaan en kwamen we tot een totale vermindering van 68% minder stroomverbruik, wat de eigenaar een aanzienlijke besparing oplevert en in de zomermaanden hoeft de airco de warmte ontwikkeling van de LED’s niet te helpen koelen, waardoor in de zomer de airco’s ook nog eens minder verbruiken.
Een totale winst situatie voor de eindklant.