• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

LedHandel wordt VOLTRON ®

We zijn er trots op u te kunnen melden dat we onze nieuwe merknaam VOLTRON® vandaag hebben gelanceerd.

De keuze voor de specifieke merknaam VOLTRON® kadert in de uitvoering van onze bedrijfsstrategie en doelstellingen als ontwikkelaar en fabrikant van innovatieve LED-oplossingen.

Daarenboven zullen we dankzij deze naamsverandering van de sterke internationale reputatie en ervaring van Voltron Lighting group kunnen genieten.

Ook in de toekomst kunt u blijvend beroep doen op onze experts, die garant staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen, en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw behoeften op het vlak van flexibiliteit en expertise in energievriendelijke verlichtingsoplossingen.

Voltron Lighting Group heeft meerdere locaties wereldwijd gespecialiseerd in R&D, productie, technische lichtstudies en verkoop.

Met meer dan 10 jaar aanwezigheid in de LED-markt ambieert VOLTRON® verdere groei onder haar nieuwe naam door haar ten dienste te stellen van u.

Indien u verdere vragen hebt aarzel niet contact op te nemen met Veronique Van Cauwenberghe of via uw VOLTRON® vertegenwoordiger.

Ook onze kantoren en contactgegevens blijven dezelfde als voorheen :

LEDHANDEL BVBA
Adres: Essenestraat 16, 1740 Ternat, BELGIUM
Telefoon: + 32 2 460.40.45
E-mail: veronique.van.cauwenberge@voltron.be

LedHandel wordt VOLTRON ® - ©Voltron®